Политика за поверителност

 

Taзи пoлитикa ce oтнacя дo използването и обработката на лични данни в yeб caйт zerotosuccess.me, собственост на ДИДЖИТАЛ ЛАЙТ  EOOД, споменавано още като "Ние" в текста по - долу.

Политиката за защита на личните данни има за цел да разясни как и защо събираме и обработваме личните Ви данни. „Лични данни“ е наименование за всяка информация или набор от информация, която Ви или може да Ви идентифицира в комбинация с друга информация. Изборът Ви в уеб сайта zerotosuccess.me, изборът, относно маркетинговите съобщения, които желаете да бъдат изпратени до Вас и др. Чрез нея се разяснява и как обработваме личните Ви данни, какви са Вашите права и законови защити.

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни:

Дружество, носещо отговорност за събиране и обработка на личните Ви данни:

Фирма/ Наименование: ДИДЖИТАЛ ЛАЙТ  EOOД

ЕИК/ПИК: 205414459

Седалище и адрес на управление:
БЪЛГАРИЯ
област Шумен, община Шумен
гр. Шумен 9700
ул. Владайско Въстание No 7, вх. 3, ет. 8, ап. 72
тел.: 0892992994

Компетентен контролен орган по защита на личните данни:

Дружество: КЗЛД

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2

Телефон: 02/ 915 3 518

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Събиране, съхраняване и обработка на личните Ви данни:

Ние събираме, обработваме и съхраняваме личните Ви данни въз основа на използването на уеб сайта ни https://zerotosuccess.me и за да отговорим на изискванията Ви за достъп до качествени услуги, предоставяне на достъп до определени функционалности на уеб сайта, регистрация за имейл бюлетин и/или организирани от нас събития, участия в онлайн проучвания, дискусионни групи или форуми, за маркетингови дейности. „ДИДЖИТАЛ ЛАЙТ  EOOД“ Администраторът на сайта събира, обработва, съхранява и защитава личните Ви данни, съобразено с Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR). Администрираме личните Ви данни само след Вашето изрично съгласие за:

  • Изпълнението на задълженията ни по сключен договор;
  • Легитимни наши (Администратор) или на трети страни интереси, като например изпълнение на задължения към;
    - КЗЛД
    - НАП
    - МВР
    - Други
  • Предоставяне на пълна функционалност при използването на уеб сайта;
  • Счетоводни цели;
  • Статистически цели;
  • Маркетингови цели;
  • Изпращане на информационен/маркетингов бюлетин след изрично съгласие.

Тип лични данни, които се събират:

Администраторът събира, обработва и съхранява следният тип лични данни:

  • Данни за вас: Име, ЕГН;
  • Данни за контакт: Имейл адрес;
  • Данни за местонахождение: Адрес на местоживеене, адрес за кореспонденция;
  • Финансови данни: Данни за банкови сметки и данни за издаване на данъчна фактура;
  • Маркетингови и комуникационни данни: Вашите предпочитания за получаване на маркетингови съобщения от нас, както и комуникационни предпочитания;
  • История на посещение: Проследяваме интересите Ви, за да установим типа съдържание, който предпочитате;
  • IP адрес;

Администраторът на сайта НЕ събира следните лични данни за Вас:

  • Расови;
  • Етническа принадлежност;
  • Религиозни убеждения;
  • Сексуална ориентация;
  • Политически възгледи;
  • Членство в организации;
  • Информация за здравословно и генетично състояние;

Използване на бисквитки:

Биcквиткитe представляват фaйлoвe c инфopмaция и включвaт нeoгpaничeнo тeкcтoвo cъдъpжaниe, кoетo ce cъxpaнявa в кoмпютpитe нa пoтpeбитeля c цeл пoдoбpявaнe paбoтaтa cъc cъoтвeтния yeб caйт. Teзи фaйлoвe пoзвoлявaт пoтpeбитeлят дa бъдe paзпoзнaт и yeб caйтът дa бъдe aдaптиpaн cпpямo нeгoвитe пpeдпoчитaния. Биcквиткитe cъдъpжaт имeтo нa yeб caйтa, към кoйтo пpинaдлeжaт, вpeмeтo, зa кoeтo ce cъxpaнявaт нa кoмпютъpa нa пoтpeбитeля, и един yникaлeн нoмep.

Личните данни и бисквитките:

Личнaтa инфopмaция, ĸoятo ce aкyмyлиpa чpeз бисквитките, мoжe дa бъдe изпoлзвaнa caмo зa извъpшвaнe нa oпpeдeлeни oпepaции зa пoтpeбитeля. Taкaвa инфopмaция ce кpиптиpa пo нaчин, кoйтo пpaви дocтъпa дo нeя oт нeoтopизиpaни лицa нeвъзмoжeн.

Изтpивaнe на бисквитките:

Πo пpaвилo aпликaциитe, изпoлзвaни зa cъpфиpaнe в yeб caйтoвe, пoзвoлявaт зaпaзвaнeтo нa биcквитки пo пoдpaзбиpaнe. Taзи нacтpoйкa мoжe дa бъдe пpoмeнeнa тaкa, чe aвтoмaтичнoтo зaпaмeтявaнe нa биcквитки дa бъдe блoкиpaнo в yeб бpayзъpa.  Дeтaйлнa инфopмaция зa paзличнитe нaчини зa paбoтa c биcквитки мoжe дa бъдe oткpитa в нacтpoйкитe нa yeб бpayзъpa. Oгpaничaвaнeтo нa биcквиткитe мoжe дa ce oтpaзи нa някoи фyнкциoнaлнocти нa yeб caйтa Ви.

Следене на поведението Ви чрез бисквитките:

  • Проследяване на части от уеб сайта, който посещавате;
  • Отделеното време за посещение в уеб сайта;
  • Времетраенето при гледане на дадено видео;
  • Реклами, които сте видели и/или с които сте взаимодействали;

Споделяне на личните Ви данни:

ДИДЖИТАЛ ЛАЙТ  EOOД като отговорен администратор на Вашите лични данни не разкрива, не продава, не споделя лични данни за Вас (по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR)) с други лица и/или несвързани компании, освен ако това не е наложително, за да Ви представим заявена от Вас услуга и само след Вашето изрично съгласие!

Срокове за съхранение на лични данни и начини:

Личните Ви данни се съхраняват на сървър с ограничен достъп. Сроковете, за които съхраняваме лични данни за Вас са съответно:

  • Докато не заявите изричното си желание Вашите лични данни да бъдат изтрити;
  • В срока на валидност на активните бисквитки;

Права при събиране. обработка и съхранение на лични данни на субект по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR)

Право на достъп до лични данни:

Имате правото да получите потвърждение от наша страна, че обработваме Ваши лични данни. Ако случаят е такъв, имате право на достъп до съответната информация;

Право на корекции на лични данни:

Имате правото да коригирате или заявите попълване на неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до нас.

Право на изртиване на лични данни:

Имате правото да поискате от нас изтриване на част или всички свързани с Вас лични данни, а ние имаме задължението да ги изтрием без ненужно забавяне, при определени обстоятелства;

Право на ограничаване:

Имате право да изискате да ограничим обработването на личните Ви данни при определени обстоятелства и докато не бъде открито легитимно решение;

Право на възражение:

Имате правото да възразите срещу обработване на личните Ви данни в дадена ситуация, като например да имате съмнение в легитимния интерес на обработка от наша страна (Администратор);

Право на преносимост:

Имате правото да изискате от нас (Администратор) да Ви предоставим Вашите лични данни в подходящ вариант с цел прехвърляне към друг администратор, ако личните Ви данни се обработват автоматизирано, след Вашето изрично съгласие и/или за изпълнение на договорни отношения с нас (Администратор);

Право на подаване на оплакване:

Имате правото да подадете оплакване по отношение на обработката на личните Ви данни от наша страна в съответния контролен орган;

Контролен орган: Комисия за Защита на Личните Данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2

Телефон: 02/ 915 3 518

Уеб сайт: www.cpdp.bg

При възникнали въпроси се свържете с нас!